VÅRT UTBUD

Vad tänker du om vi säger att du kan förlänga sommaren med en månad eller två? Med ett uterum kan detta bli möjligt. Med ett inglasat uterum får du ett försprång på våren och du kan smygstarta odlingssäsongen extra tidigt. Det kan bli den gröna oas du alltid drömt om i form av en vinterträdgård där du kan sitta med familjen och äta året runt.

Att förlänga sommaren i båda ändar ökar inte bara din livskvalité – det ökar också värdet på ditt hus. Att kunna utöka boytan med ett uterum i Norrtälje på sitt hus med många kvadratmeter avlastar resten av ditt hus. Det kan bli ett hemmakontor, en förlängning av vardagsrum, eller flytta ut matplatsen och göra uterummet till salongen där ni bjuder på middagar eller bara livar upp vardagsmåltiderna i den annars väldigt mörka vintern.

Kompletta uterum

Vi tillverkar kompletta uterum efter dina mått och tillverkar alla typer av modeller efter dina förutsättningar. Med smarta lösningar och färdigkapade stommar får du en enkel montering och kan snabbare njuta av hemmets bästa rum!

Orangeri/växthus

Ett orangeri är, enligt den ursprungliga betydelsen, ett uppvärmt växthus för övervintring av träd och växter. I ett växthus är det under sommarhalvåret varmt och fuktigt vilket gör att växterna trivs och frodas. Under vintern däremot blir det kallt i växthuset.

Skjutpartier

Glasa in din uteplats med fasta, skjutbara, vikbara måttanpassade glaspartier för alla årstider i olika utföranden. Hos oss finner du alla våra olika glaspartier för uterum med system för alla säsonger.

Limträstommar

Det bästa valet för ditt uterum och vinterträdgård är måttanpassade limträstommar. Stommen levereras alltid exakt färdigkapad och konfektionerad där du som kund har stora möjligheter att utforma ett personligt och måttanpassat uterum.

Uterumstak och belysning

Till ditt uterum väljer du antingen ett kanalplasttak eller glastak. Båda alternativen kan väljas i isolerat eller oisolerat utförande, beroende på vilka egenskaper du vill åt. Välj belysning i taket för bästa resultat.

Glasräcken

Hos oss hittar du även eleganta och stilrena glasräcken designade för ljuva sommarkvällar. Räckena är testade för bistra vinternätter och är konstruerade för att tåla ett tufft nordiskt klimat och för att skydda mot naturens hårda krafter.

Logburner gasolvärmare

Gasolvärmare/terrassvärmare för uteplatsen och det lite större uterummet. Logburner brinner med en levande låga kring en bädd av lavastenar och fyra keramiska vedklabbar. Steglös justering av effekten och lågornas höjd.

Golv – Vattentåligt

Detta vackra golv är 100 procent vattentätt och kan därmed utan problem läggas i både uterum och våtrum – helt utan tidsbegränsning för stående vatten. Stegljuddämpningen skapar en extremt tyst rumsakustik.

Utemöbler

Här hittar du utemöbler från Hillerstorp som är perfekt anpassade för användning i uterum och vinterträdgård. Vi har matgrupper och soffgrupper av hög kvalité på både design och material.